Simplu, simplu, dar cat de simplu?

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Nunta simpla

 

In ultima periada am simtit ca se contureaza o anumita tendinta in jurul conceptului de „simplu”. Din varii motive, mirii isi doresc o nunta simpla: aranjamente simple, invitatii simple, un concept simplu, iar mireasa, ati ghicit, o rochie simpla.

E adevarat, de multe ori: „Less is more”, dar acest principiu este aplicat de cele mai multe ori gresit in timpul unui eveniment festiv, cum este nunta.

Simplu, simplu, dar cat de simplu?

Chiar daca nu va doriti o nunta „stralucitoare” la propriu, ci va doriti o nunta simpla, ii puteti conferi un farmec aparte, o stralucire simbolica, prin elemente personalizate, prin modul incare va puneti amprenta personala asupra nuntii, asuprea elementelor, asupra rochiei simple. Ascultati recomandarile wedding planner-ului sau a profesionistilor.

Alegeti o tema sau macar un laitmotiv al nuntii care va reprezinta si brodati o stralucire aparte in jurul acesteia/ acestuia. Nimic nu este mai frumos decat un eveniment care iti apartine, care te reprezinta si care ii face pe invitati sa zambeasca discret, complice, in momentul in care descopera elementele surpriza sau cele care doar sugereaza anumite momente importante din viata voastra de cuplu, elemente pe care ivitatii le cunosc.
Nunta este prin definitie un eveniment festiv, astfel ca simplul nu isi are locul aici.

nunta simpla

In schimb, simplu, in stilul vostru, pliat pe sufletul vostru, da. Nu uitati, nunta este intr-adevar evenimentul vostru, dar trebuie sa fie si pe placul invitatilor care va vor insoti in ziua cea mare. De ce si-ar dori ei sa ia parte la un eveniment de tip – nunta simpla, care sa nu le trezeasca nicio emotie?

Simplul poate lua mai multe forme, astfel ca sugeram sa alegeti cea mai frumoasa varianta, condimentata pe alocuri cu elemente personalizate. Adaptati totul dupa voi, dupa dorinte, imaginatie, dupa felul vostru de a fi, dupa tot ce credeti ca va reprezinta, iar atunci chiar daca va fi o nunta simpla, va fi a voastra, a cuplului format.

 

Concluzie :

Simplu, simplu, dar cat de simplu?

Simplu, dar cu emotii!!

LOVE,

Dana

Lasa un comentariu