Anca si Vlad

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: None

Anca si Vlad

“Am descoperit ca atunci cand iubesti viata, viata te iubeste si ea la randul ei.” – Arthur Rubinstein

Reteta fericirii pentru povestea lor de dragoste este alcatuita din doi indragostiti frumosi,  Anca si Vlad, la care se adauga cele mai profunde sentimente.

Atat! Pentru ei, a fost tot ce aveau nevoie pentru a porni impreuna pe drumul casatoriei. Chiar daca initial, erau doar alti doi oameni necunoscuti, veniti in Cluj pentru a studia, destinul a avut pentru ei alte planuri. Sa se cunoasca, sa se indragosteasca si sa-si intemeieze  o familie. Poate si pasiunea pentru muzica i-a unit, dar cine stie, cand acesti tineri au atatea calitati?!..dar, cu siguranta, le-a fost martora in declaratia de dragoste si la promisiunea de a fii mereu impreuna!  S-a intamplat la festivalul de muzica electronica Sun Waves, din 2015. Atunci, Vlad a cerut-o de sotie pe Anca. Dupa un ‘’DA’’ rostit din toata inima, au inceput pregatirile pentru marele eveniment.

Anca si Vlad

Chiar daca viata le-a pus dragostea la incercare prin diferite probe, acestia nu s-au lasat doborati si au continuat cu mult curaj, pentru ca erau siguri ca isi doresc sa fie mereu impreuna.

Ziua de 22 aprilie 2017 a fost ziua in care cei doi si-au unit destinele alaturi de familie si de prietenii prin intermediul carora s-au cunoscut. Cu totii am fost martori la dragostea lor si le dorim sa fie fericiti in continuare, sa simta mereu puterea care izvoraste din sentimentele frumoase si sa aiba parte de multe impliniri!

Va imbratisez, dragii mei miri!

Cu drag,
Dana

 

 

Anca si Vlad

Anca si Vlad

Anca si Vlad

Anca si Vlad

Anca si Vlad

Anca si Vlad

Lasa un comentariu