Bianca și Ovidiu

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie, Weddings
  Comments: None

Bianca și Ovidiu

Ce pot să vă spun eu despre mirii mei dragi, Bianca și Ovidiu, fără să mă repet? Mi-aș dori să vă prezint și cu alte caracteristici, dar ce pot să fac dacă toți mirii mei sunt frumoși și speciali?!

Chiar așa sunt si ei: frumoși, tineri si deosebiți! Un cuplu încrezător în sentimentele lor, o femeie superbă, caldă și înțelegătoare, completată de un bărbat puternic, arătos și ferm în decizii. Nu am avut nicio emoție legată de nunta lor, deoarece totul a fost ales cu mare precizie. Cu eleganță și finețe. Toate detaliile au fost atent selecționate, iar atmosferă de la nuntă a fost specială, da, o nunta eleganta in Cluj.

Bianca a fost o mireasă minunată, iar look-ul pe care l-a ales pentru ziua nunții a fost unul sofisticat. A purtat o rochie albă, cu trenă care i-a pus în valoare silueta frumoasă. Părul ondulat și machiajul potrivit fizionomiei i-au completat perfect aspectul angelic. Și mirele Ovidiu a ținut ștacheta foarte sus, cu redingota elegantă creată la Artizan, asortat cu cele mai potrivite accesorii.

Un moment deosebit pe care îmi doresc să vi-l împărtășesc este cel în care mirele își aștepta cu nerăbdare mireasa la Altar, iar Bianca extrem de emoționată, la brațul tatălui își făcea curaj să intre la ceremonia religioasă. Au fost atât de frumoși, de calzi și de sinceri! Și familiile acestora au fost extrem de prezentabile, dar și pline de emoții. Sora mai mică a mirelul era nerăbdătoare și parcă, nu-i venea să creadă că, fratele ei își întemeiază propria familie.

Sala a fost wow! Frumoasă, spațioasă, elegantă. Totul la superlativ! Meniu extrem de savuros, iar muzica…superbă! Ringul de dans a fost arhiplin, iar invitații i-au primit cu tot sufletul pe Aldo și Tzika Sax, pe bandul acestora, pe domnul Ciprian Pop, dar și pe Vlăduța Lupău. Așadar, niciun ingredient pentru o nuntă de neuitat nu a lipsit!

Elementul surpiză pentru miri mei dragi, a venit chiar din partea restaurantului care le-a găzduit petrecerea frumoasă: o sesiune foto într-un balon de aer cald. Deosebit, nu-i așa? Toți furnizorii au contribuit la desfășurarea unui eveniment bine pus la punct și cu siguranță, la albumul lor de amintiri, adica o la nunta eleganta in Cluj.

Dragii mei, vă doresc și vouă, inspirație bună și fermitate în luarea deciziilor, așa cum au avut și cuplul meu de miri, Bianca și Ovidiu, pentru ca și evenimentul vostru să fie unul extrem de reușit!

Iar pentru voi, mirii mei speciali, nu vă pot dori decât să continuați ceea ce ați început, deoarece se vede că sunteți foarte fericiți! Si da, ati avut o nunta eleganta in Cluj, asa cum ati visat!

Vă îmbrățisez cu drag,

Dana

Lasa un comentariu