Bob Radulescu – video interviu

By Rosu Dana,

  Filed under: Oameni frumosi, oameni valorosi
  Comments: 2

Bob Radulescu – video interviu – proiect ,,Oameni frumosi, oameni valorosi”

Bob Radulescu: ,,in echilibru sta fericirea”

 

Bob Radulescu – ,, om frumos, om valoros’’. Nici nu are nevoie de prezentare, doar cand ii spui numele zambesti instant. Am stat cu el la o poveste de viata si am ras cu lacrimi! M-am bucurat de energia lui fenomenala pe care o transmite!

Dragii mei, e atat de plin de viata, incat …ti-e drag doar sa-l privesti si sa-l lasi sa povesteasca!

Unde putea sa aibe loc interviul?

Intr-un loc relaxant si primitor. Chiar daca era o vreme ploioasa pentru ca se apropia Electric Castle, acest om frumos ne-a transmis prin energia lui, o stare de bine! Am ales Restaurant Panoramic pentru privelistea de ansamblu asupra Clujului, deoarece interviul cu Bob trebuia sa fie unul la inaltime.

N-am reusit sa incepem interviul cum ne-am propus, ci mult mai fain! Ne-am jucat, iar Bob a dat startul cu o introducere personalizata.Trebuia sa fie prezentarea lui, in schimb el a facut-o pe a mea, in stilul caracteristic!

Nici vorba de omul ‘’anxios social’’, un ‘’speriat” si un ‘’timid’’, cum s-a descris. Aceste cuvinte sunt total nepotrivite pentru omul efervescent cu o personalitatea exuberanta.

Mi-a povestit despre ce inseamna femeia pe care o poarta in suflet, pentru ce i-ar multumi sau despre familia lui minunata. Din calitatea de MC la nunti, le-a transmis mirilor un mesaj exprem de important. Da, le-a confirmat cine sunt cele mai importante persoane din ziua cea mare! 

Un eveniment prezentat de el e ca si cireasa de pe tort, e ca un act artistic reusit, de buna calitate.

Ce mi-a fost drag la el, e firea versatila pe care o are! Bob trece cu usurinta de la omul glumet, care ne prezinta situatii de viata in note umoristice, la un registru serios atunci cand vorbeste despre lucruri profunde. Asa l-am simtit eu cand a vorbit despre ce inseamna echilibrul in viziunea lui. Este vorba despre acea egalitate intre ceea ce simti si ceea ce gandesti sau altfel spus, despre concordanta intre minte si suflet.

Un interviu spumos, o paralela intre personajul Bob si familistul Laurentiu, un interviu orchestrat ca o piesa de teatru umoristica, dar cu invataturi profunde. Mi-e tare drag de el!!! 

Video Paul Dan Videography – M studio

Machiaj Mariana Truta – Bloom Beauty Studio

Locatie : Restaurant Panoramic | Cluj-Napoca

 

Bob Radulescu

Feedback

  Comments: 2


  1. Nu-l cunoasteam pe Bob, nici in calitate de actor, si nici ca Mc. Ma bucur sa descopar oameni noi, frumosi, cu simtul unorului, mereu pregatiti sa creeze atmosfera pozitiva in jurul lor. Multumim Dana ca ne arati ca se poate in zilele noastre si promovare de lucruri pozitive.


    • Multumesc Angie, acesta e si rolul video-interviurilor, si numele proiectului de fapt ,,Oameni frumosi, oameni valorosi”

Lasa un comentariu