Buchetele de mireasa

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Buchetele de mireasa

Avand in vedere frumusetea florilor si diversitatea acestora ati putea spune ca nu este o sarcina grea alegerea buchetului de mireasa.

Dar asa sa fie??

Va zic din experienta mea de wedding planner ca viitoarelor mirese le este extrem de greu sa se decida in privinta acestui element important din cadrul unei nunti. Tocmai din acest motiv. Pentru ca exista o varietate atat mai mare.

Eu merg cu mirii mei la diverse ateliere de florarii si vad ca sunt putin incurcati cand primesc un flux mare de informatii, cand vad atatea optiuni. Aici, internetul joaca un rol destul de important. Miresele cauta din timp fotografii cu buchete de mireasa, isi salveaza mai multe fotografii, dar din pacate, la un moment dat, nu isi mai au seama ca sunt din filme diferite. Si ce ne facem atunci?

Cum ajutam mireasa sa isi gaseasca directia buna, sa nu se indeparteze de conceptul nuntii, iar la final sa fie convinsa ca a facut cea mai buna alegere? Uneori, este delicat sa intervii, dar totul depinde de abilitatile de wedding planner, dar mai ales de calitatea umana. In plus, la alegerea buchetului de mireasa trebuie sa tinem cont de cantitatea florilor care intra, dar si daca acestea sunt de sezon sau nu, pentru ca pretul este direct proportional cu aceste aspecte.

Mare atentie, buchetele grandioase, necesita un buget pe masura!

Bun! Am vorbit despre florile naturale. Dar se poarta si florile artificiale sau cele de hartie. Si aici este destul de complicat, pentru ca acum, florile se realizeaza din materiale calitative, care redau atat de fidel realitatea, incat fetele se gandesc foarte serios si la aceste variante. In plus, miresele au in vedere perioadele indelungate in care isi pot pastra buchetul. Iar cand vine vorba de latura sentimentala, sensibilitatea si romantismul primeaza.

Si buchetele realizate din alte flori decat cele naturale pot fi extrem de frumoase si complexe. Avantajul acestora este ca pot fi decorate cu tot felul de lucrusoare de la bomboane si pana la bijuterii, iar aspectul lor, cu siguranta va fi unul deosebit, unic!

Pana la urma tine de gust si de ceea ce simtim vis-a –vis de un anumit lucru! Daca te inspira o anumita decizie, te incurajez  sa o urmezi!

Va imbratisez cu drag!

Dana

buchetele de mireasa www.danarosu.ro

buchetele de mireasa www.danarosu.ro

buchetele de mireasa www.danarosu.ro

buchetele de mireasa www.danarosu.ro

Buchetele de mireasa

Lasa un comentariu