Ce fac mirii cu o zi inainte de nunta?

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Ce fac mirii cu o zi inainte de nunta?

Se relaxeazaaaaa! Dorm si se relaxeaza! Atat! Nu fug in stanga si in dreapta, nu se streseaza si nu se obosesc! Dragii mei, ascultati-ma! Odihniti-va in ziua de dinaintea nuntii pentru ca ar fi trist, ca din cauza oboselii, sa nu va puteti bucura de nunta voastra! Sa nu ziceti, pai cum sa ne relaxam cand sunt atatea lucruri de facut? Dragilor, nu ar trebui sa mai aveti nimic de facut cu o zi inaintea de nunta daca v-ati ‘’facut temele la timp’’ si v-ati organizat bine. Nici daca perioada de pregatiri a fost scurta, nu aveti nicio scuza! Angajati-va un ajutor specializat care sa va ajute, astfel incat in ziua cea mare sa nu fiti preocupat de lucruri neprevazute sau nerezolvate la timp. Nu aveti voie sa nu traiti la maxim acea zi speciala! Nu se va mai repeta, iar pentru aceasta trebuie sa aveti grija cum procedati, astfel incat sa nu aveti regrete mai tarziu.

 

In calitate de wedding planner NU recomand petrecerea burlacilor cu o zi inainte de nunta! NU recomand o ora nepotrivita de pus in pat seara, cu atat mai mult noaptea!!! Si NU recomand sa reactionati impulsiv la lucrurile care, dintr-un motiv sau altul nu vor iesi perfect!

 

Asadar, dragii mei viitori miri, ziua de dinaintea nuntii este pentru voi, sa va linistiti si sa va ganditi cu bucurie si entuziasm la ziua care se apropie! La cat de frumoasa va fi viata alaturi de sot/sotie si la sentimentele puternice care va vor coplesi! Despre asta este vorba!

 

Cu prietenie,

 

Dana

Lasa un comentariu