Ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat

Sa fie oare asa? Se mai tin cont de traditii si obiceiuri in cadrul unei nunti? Mai ales de cele imprumutate din alte parti?

Eu zic ca depinde de miri, uneori si de sfaturile parintilor, ale prietenilor sau chiar de zona in care se va desfasura evenimentul. Unii le pastreaza, altii le selecteaza sau le adapteaza. Depinde de o multime de factori. Important este ca in ziua nuntii sa fim fericiti si multumiti de alegerile pe care le-am facut!

Ne dorim ca in ziua noastra speciala, sa fim cei mai frumosi, cei mai impliniti si mai radianti. Se incadreaza oare obiceiul pe care l-am mentionat mai sus? Este din aceeasi poveste o rochita creata dupa ultimele tendinte, de exemplu, cu un accesoriu vintage? Poate cu un voal ‘’prafuit’’ de timp, dar cu o puternica incarcatura emotionala?!

Ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat

Eu zic sa incercati lucrurile, pentru a putea fi convinsi de alegerile voastre. Poate un voal vintage scoate in evidenta rochia, o ruineza sau pur si simplu completeaza look-ul dorit. Dar daca niste cercelusi albastrii sunt tot ceea ce aveti nevoie ca tinuta voastra sa aiba acel ceva pe care vi-l doriti? Dar…daca totusi, nu isi au locul acolo?! Daca gentuta, manusile, agrafa de par sau orice ati imprumutat decideti ca nu le mai doriti? Se supara sora/prietena si ar trebui sa le purtati?

Sunt atat de multe variantele pe care le puteti analiza…

Dar ce conteaza pana la urma cu adevarat? Sa renuntam la traditiile ‘’demodate’’ dar care poate, ne fac fericiti, sa incercam sa le integram in concept pentru ca ii fac pe cei dragi fericiti sau sa consideram ca pentru noi, daca nu au nicio insemnatate, nu merita sa ne complicam?

Ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat

 

 

 

 

 

 

 

 

Indiferent de optiunile voastre, dragii mei, se gasesc solutii pentru toate nevoile voastre. Trebuie doar sa identificati lucrurile pe care vi le doriti si, daca nu va descurcati singurei, sa cereti ajutor.

Ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este minunat sa purtam lucrusoare care ne transmit emotii! Este de preferat sa alegem doar variantele care ne fac fericiti, dar cel mai important este sa fim stapani pe propriile decizii! Sa ni le asumam si sa decidem cu sufletul!

 

Cu drag,

Dana

 

Lasa un comentariu