Cocktail-uri cu alcool, non-alcoolice sau….deloc?

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: Comentariile sunt închise pentru Cocktail-uri cu alcool, non-alcoolice sau….deloc?

Cocktail-uri cu alcool, non-alcoolice sau….deloc?

Dragi miri, ziua nuntii este despre voi!

Despre sarbatorirea fericirii voastre, despre implinirea sufleteasca si de ce nu, despre o zi minunata petrecuta alaturi de cei dragi!

Dat fiind faptul ca sunteti majori si perfect capabili sa luati decizii si sa vi le asumati, ce pot eu sa va recomand in ceea ce priveste bautura?

Sa vedem…nu este gresit, daca va cade bine un pahar de sampanie sau de vin, ori un cocktail sa il beti, importanta este cantitatea dar si momentul in care alegeti sa faceti acest lucru! Moderatia este indicata, la fel ca in orice situatie. Dar si momentul. Ambele!

Chiar daca de multe ori, va place sa faceti exact ceea ce simtiti, fara sa tineti cont de parerea celorlati, in opinia mea, aici, lucrurile se schimba putin. Pentru ca familiile sunt prezente si, in plus, neamurile amandurora, este bine sa luati lucrurile usor. Cu siguranta, sunt persoane care nu va cunosc foarte bine sau poate deloc si pot interpreta usor anumite gesturi. Ar fi pacat sa va stricati imaginea sau relatia din cauza unor alegeri mai putin inspirate.

In plus, de-a lungul zilei sunt cateva momente cheie pe care trebuie sa le simti la intensitatea maxima si poate acest lucru v-ar distrage de la frumusetea lor. Sa nu mai mentionam faptul ca fiind personajele principale ale zilei, toti ochii sunt atintiti asupra voastra.

Astfel, va recomand sa va distrati, sa dansati, sa savurati preparatele care vi s-au pregatit si, daca simtiti nevoia unei bauturi alcoolice sa o savurati cu grija la momentul oportun. Pentru bauturile non-alcoolice, cred ca este evident, nu trebuie sa avem o discutie separata e marginea acestora. Atentie doar daca aveti probleme de sanatate si consumul lor v-ar putea crea neplaceri!

Cu mare drag,

Dana

Cocktail-uri cu alcool, non-alcoolice sau….deloc?