Conceptul chic rustic la nunta  

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: 1

Conceptul chic rustic la nunta

Nunta lui Alex si a Simonei. 2 miri pe sufletul meu

Haideti sa va descriu 2 oameni faini, care stiu sa se bucure de viata, de esenta ei: Alex si Simona! Uneori am timp si scriu exact dupa evenimente, iar alteori, ca si acum, scriu cu nostalgie…. mai exact, dupa 1 an si jumatate de la nunta lor.

 

Cum a inceput povestea lor?

S-au cunoscut, s-au indragostit si au petrecut impreuna, o multime de momente frumoase la Cluj, in ciuda faptului ca amandoi sunt din Campulung Moldovenesc. Sunt 2 suflete care si-au inceput viata impreuna, departe de casa.

Conceptul chic-rustic la nunta

Cum a inceput povestea noastra?

I-am cunoscut la un targ de nunti, Alex tocmai o ceruse pe Simona in casatorie si nu stiau ce sa faca, cu ce sa inceapa organizarea nuntii lor. Am mai pomenit ca eu tin mult la potrivirea dintre mine si miri, si daaaa, nu am gresit! Am avut o experiena minunata toti 3. Am construit si am dat viata incet-incet nuntii lor. Totul a mers ca la carte, pas cu pas, frumos, fara stres, doar bucurandu-ne de fiecare alegere.

Conceptul nuntii a fost unul chic-rustic, iar de aici ne-am jucat cu elementele si accesoriile. Am ales furnizori potriviti si multi oameni faini. Cu totii am sarbatorit si am simtit dragostea lor!

Conceptul chic-rustic la nunta

Cum a fost la nunta lor?

Extraordinar!!! O nunta este un amestec de oameni si detalii, care formeaza un intreg si…fix asa a fost la ei. Sunt atat de faini, de finuti, de draguti! Au toate ingredientele pentru o casnicie fericita! A fost un eveniment minunat!

Ii privesc azi, dupa un an si jumatate de la nunta si parca au inforit. Poate si fiica lor Sara si-a pus amprenta. Seamana atat de bine cu tati! Stiti voi asemanarea acea puternica!

Asa sunt eu norocoasa! Am mereu placerea sa intalnesc oameni faini, cu care raman in suflet. Ma bucur ca ii atrag pe miri si ca vin deschisi la mine.

Acesta e secretul, cred eu – potrivirea, respectul si bucuria de a trai fiecare moment, atat ca miri, dar si ca wedding planner!

 

Conceptul chic-rustic la nunta

Conceptul chic-rustic la nunta

Conceptul chic-rustic la nunta

Conceptul chic-rustic la nunta

Conceptul chic-rustic la nunta

Conceptul chic-rustic la nunta

Conceptul chic-rustic la nunta

Conceptul chic-rustic la nunta

 

Conceptul chic rustic la nunta

Multa fericire si spor in toate, dragii mei!

 Dana

 

Feedback

  Comments: 1

  1. Radavoi Liliana


    Sincere felicitari si calde multumiri pentru tot ce ati facut pentru Alex si Simona! Cand Alex a plecat in lume m-am rugat la Dumnezeu sa-i scoata in cale oamenii care-i merita si Doamne Doamne mi-a ascultat ruga. Dumneavoastra ati fost langa ei la prima lor mare realizare si le-ati insuflat curajul si incredera in fortele lor astfel incat au plecat impreuna in viata cu amintiri placute ce le genereaza atat lor cat si celor care au fost prezenti o mare stare de bine. A fost o nunta speciala, mirii au fost superbi si incantatori iar acum sunt niste parinti absolut minunati si responsabili Ne bucuram ca vegheati in continuare la inflorirea lor pe plan familial si ne dorim sa fim cu totii sanatosi sa – i vedeti si in rolul de parinti si sa o cunoasteti si pe adorabila noastra nepotica. Va dorim tot binele din lume , mult succes si satisfactii atat pe plan familial cat si profesional. Cu multa stima, parintii lui Alex!!!!

Lasa un comentariu