Cosmeticele din ziua nuntii

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Cosmeticele din ziua nuntii

Dragile mele mirese, ce pot sa va recomand eu?

Sa vedem…in primul rand sa NU incercati cosmetice noi nici inainte cu cateva zile, dar exclus in ziua nuntii! Daca nu le-ati mai folosit, nu cunoasteti efectele pe care le au asupra pielii voastre! Indiferent daca aveti o piele sensibila sau nu, sfatul meu este sa nu faceti experimente in preajma marelui eveniment. Chiar daca primiti recomandari excelente, nu aveti certitudinea ca si la voi o sa fie aceleasi rezultate! In consecinta, daca nu le-ati incercat pana la un moment dat, amanati momentul! Nu va doriti piele iritata, eruptii, piele uscata, pete sau orice altceva. Asigurati-va ca utilizati cosmeticele pe care le-ati mai folosit si pe care, corpul vostru le accepta fara nicio problema.cosmeticele din ziua nuntii

In cazul in care aveti probleme ale pielii, (poate acnee) si aveti nevoie nevoie de tratamente cosmetice, contactati din timp, un salon sau o cosmeticiana priceputa! (de preferabil prin recomandare). Stabiliti dinainte toate detalii. Durata tratamentului, ce produse se folosesc, ce impact au acestea asupra pielii, testarea lor, costuri, etapele aplicarii, perioadele dintre sedinte, etc. Chiar daca par detalii obisnuite, pentru marele eveniment au o greutate mai mare, daca doriti sa aratati si sa va simtiti impecabil.

Un aspect pe care eu il consider foarte important ar fi look-ul pe care vi-l doriti in ziua nuntii. Stabiliti cu make-up artistul ce anume va place, ce nu va place, astfel incat sa nu aveti o surpriza neplacuta. Trebuie sa va regasiti pe voi, mai frumoase, ci nu o alta persoana!cosmeticele din ziua nuntii

Un lucru pe care vi-l recomand cu drag este sa folositi un parfum bun sau o crema de corp care va place. Daca credeti ca din cauza emotiilor sau a caldurii nu o sa puteti suporta arome mai accentuate, nu le folositi! Utilizati aromele preferate, dar stabiliti cantitatea, pentru a evita o stare de disconfort!

Personal, sunt o mare fana a produselor de calitate, dar mai ales, hidratante. In viata de zi cu zi folosesc cosmeticele mele preferate si un machiaj mai simplu. In cazul evenimentelor, purtand un machiaj mai rezistent, incerc sa compensez cu produsele de ingrijire de care pielea mea are nevoie. Touch-ul final poate fi un ruj rosu sau un parfum mai deosebit, alaturi de oja mea preferata, in diferite tonuri de rosu.

cosmeticele din ziua nuntii cosmeticele din ziua nuntii

 

 

 

 

 

 

 

 

Asadar, sunt convinsa ca toate viitoarele mirese sunt femei puternice, deosebite si frumoase, pentru ca dragostea te face sa te simti extraordinar! Sfatul meu pentru voi este sa aveti grija sa nu stricati acest lucru cu cosmetice si produse de ingrijire nepotrivite!

 

Va imbratisez,

Dana

 

Cosmeticele din ziua nuntii

 

 

Lasa un comentariu