Cum ma simt dupa Dermapen?

By Rosu Dana,

  Filed under: Editor's Choice, Lifestyle, Uncategorized
  Comments: None

Cum ma simt dupa Dermapen?

Pe de-o parte ma incanta ideea de-a avea grija de tenul meu, de a-l intretine, mentine hidratat, sanatos, frumos, dar totodata ma si inspaimanta anumite metode. Mi-e frica de procedurile de infrumusetare, chiar daca mi-au fost explicate pe indelete. Ce sa fac?! Fiecare cu fricile lui.

Am primit in primavara, de la dl doctor Avram de la Q Clinic un voucher pentru un tratament cu dermapen, valabil 6 luni, adica pana pe 1 noiembrie. L-am tot tinut in sertarul de la birou. Il vedeam din cand in cand, dar nu ma puteam hotari. Saptamana trecuta a trecut pe la noi o fotografa draga mie, Laura Marin. La o cafea am discutat, vrute si nevrute, intr-o atmosfera placuta si relaxanta. Din discutie in discutie am ajuns si la proceduri de infrumusetare. I-am povestit de voucherul care urma sa-mi expire, iar in final m-am decis: imi fac acel dermapen!!

Am plecat de la birou cu o retinere, cu ideea ca daca nu-mi place ceva ma voi razgandi. Anca Sabo, una din cele mai placute persoane din Q Clinique mi-a facut o primire extrem de calda, cu zambetul de buze. (parca prea calma, prea cu bun simt pentru vremurile in care traim.) Va spun sincer, daca m-ar fi primit o persoana cu o atitudine nepotrivita, seaca, scuze de exprimare, as fi plecat imediat. Nu mi-ar fi transmis siguranta!

Mi-a explicat inca o data procedura, cu calmul caracteristic. M-am asezat frumos si a inceput sa-mi dezinfecteze tenul – zona de actiune. A folosit un aparat care arata fin ca un stilou, de unde presupun, ii vine si denumirea. Mi-a aplicat o substanta pe ten, pe care a introdus-o in piele cu ajutorul dermapen-ului. Acest instrument are multe ace in varf.  Pentru mine, partea sensibila a fost fruntea. Sincer, aici m-a durut putin, chiar daca intesitatea acelor era pusa pe minim. In rest, am avut senzatia ca m-a masat cu un burete putin mai dur. Doar atat.

In aproximativ  20 minute, totul a fost gata. La sfarsit, mi-au aplicat pe fata o masca calmanta cu AH, adica acid hyaluronic. Sigur ca am ramas la plecare cu o roseata pe fata. Am citit despre acest lucru si e normal. Unii spun ca dureaza putin, 2-3 ore. Ei bine, la mine nu a fost asa. Si a doua zi aveam acea roseata. Asa ca, nu mi-am aplicat nici un fond de ten, mi-am lasat pielea linistita, fara sa o incarc. In a treia zi mi-a trecut de tot, nu mai aveam tenul sensibil si nici inflamat.

Tenul meu a avut nevoie de o hidratare mai accentuata in aceasta perioada, dar in final, dupa o saptamana s-a vazut rezultatul. Da, tenul meu este mai luminos, mai fin, mai sanatos, mai curat! Arata asa cum mi-am dorit! Si da, ma simt excelent! Nu regret ca am avut curajul sa incerc aceasta procedura!

Conform spuselor medicilor, tratamentul complet se vede dupa cateva proceduri, unii recomanda 4, altii spun ca e nevoie de 4-8 proceduri.

Pana unde mergem cu procedurile de intretinere sau infrumusetare?

Eu cred ca limita si-o impune fiecare, in functie de nevoi si de ceeea ce simte.

V-am pupacit!

Cu drag,

Dana

Cum ma simt dupa Dermapen?

Lasa un comentariu