Delia și Mihai

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: None

Delia și Mihai

Mirii mei frumoși, pozitivi și plini de energie…cu mult drag îmi amintesc de ei! Delia și Mihai sunt doi tineri îndrăgostiți care trăiesc de foarte mult timp în străinătate. Acolo s-au cunoscut și au început să-ți clădească zi de zi relația și mai apoi, dragostea. Sunt de mulți ani împreună, iar nunta de anul acesta a fost încununarea legăturii speciale dintre ei și confirmarea sentimentelor puternice pe care și le poartă.

Totul a fost atent planificat și supravegheat îndeaproape de mireasă, care s-a implicat complet în organizarea evenimentului. Delia a ales cu grijă toate detaliile, de la invitația de nuntă și până la mărturii, astfel că fiecare aspect a respectat conceptul vintage, dar elegant pe care și l-au ales. Chiar dacă mireasa noastră a muncit puțin mai mult decât mirele, aceasta s-a bucurat pe tot parcursul procesului de organizare de sprijinul și confimarea lui Mihai.

Mirii au îmbrăcat ținute extrem de rafinate, croite special pentru ei, iar toate accesoriile lor, le-au completat perfect look-ul pe care și l-au dorit în ziua cea mare.

Niciun serviciu contractat nu a fost o opțiune la întâmplare. Mirii și-au făcut timp să le analizeze și să stabilească împreună, ceea ce li se potrivește cel mai bine. Toate apectele organizatorice fiind pregătite, lucrurile au curs, iar ziua nunții, care mi-a fost încredințată cu toată dragostea, a fost un real succes!

Totul a fost atât de frumos!!! De la mâncare și până la atmosferă, totul a fost minunat! Invitații s-au bucurat de fiecare surpriză, însă…de departe cel mai emoționant moment a fost cel a mamelor! Extrem de prețios! Toată lumea a plâns și s-a emoționat pentru miri și mamele acestora! A fost un moment cu multă încărcătură emoțională, plin de apreciere și recunoștintă!

Doamne, cât de minunat a fost!

Dar când există dorință și implicare lucrurile nu pot să iasă decât așa cum îți dorești! De la momentul în care cei doi miri s-au privit pentru prima dată, la dansul mirilor, executat minunat și foarte natural și până la primirea tortului..totul a fost remarcabil. Dar mai ales de neuitat!

Mă bucur mult pentru Delia și Mihai că au trăit momente atât de frumoase alături de cei dragi! Sper că timpul petrecut în România, le-a revocat doar amintiri plăcute, la care au adăugat și altele, din una dintre cele mai importante zile din viața lor de cuplu.

Să continuați să vă iubiți și să luptați pentru sentimentele voastre prețioase! Să vă reamintiți mereu că printre munca și responsabilitățile zilnice, întotdeauna trebuie să vă faceți timp să vă sărbătoriți dragostea!

Cu mult drag, vă îmbrățisez!

Dana

Delia și Mihai

Lasa un comentariu