Diana și Virgil

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie, Weddings
  Comments: None

Diana și Virgil

Doi îndrăgostiți frumoși și tineri: Diana și Virgil. Dragii mei miri au o frumoasă poveste de dragoste, consolidată în ani de relație. Aceștia s-au cunoscut prin intermediul mamelor, ambele provenind din același domeniu de activitate. Și de acolo, nu a mai fost nevoie decât de timp de calitate petrecut împreună, pentru ca dragostea celor doi să înflorească.

Nu pot să nu menționez aici colaborarea minunată pe care au avut-o mirii cu părinții. Viitorii socri le-au fost sprijin moral pe tot parcursul pregătirilor. Ca o mică paranteză, am apreciat-o enorm pe mama miresei pentru ca a fost cea mai diplomată, responsabilă și stăpână mamă din toată cariera mea.

Diana și Virgil m-au ales să îi ghidez pe tot parcursul organizării marelui eveniment. De la prețioasa invitație pe care designerul grafic de la Invitații Love Story a conceput-o special pentru ei, finisată cu un superb sigiliu și până la alegerea celor mai fine detalii, am fost alături de ei, cu cele mai potrivite sfaturi. Totul a fost personalizat și ales cu mult bun gust.

Rafinamentul mirilor a fost vizibil și în ținutele elegante pe care le-au purtat în 12 mai, dar și invitații au defilat cu ținute alese.

Diana a fost o mireasă specială, finuță, cu un chip angelic. Machiajul și coafura i-au întregit aspectul romantic pe care și l-a dorit. Și Virgil a fost o apariție remarcantă. Cu un costum ce-i venea ca turnat, cavalerul Dianei și-a purtat cu mândrie la braț frumoasa lui soție.

Fotografiile de la eveniment stau ca mărturie pentru dragostea celor doi, sentiment care li se citea în priviri.

Ceremonia religioasă de la biserică a fost una frumoasă, mirii având alături familiile și mulți apropiați.

O dată ajunși la restaurant, petrecerea a început, iar surpizele frumoase nu au întârziat să apară. Dansul mirilor a fost un moment extrem de apreciat. După acel moment, invitații au invadat ringul de dans și cu greu s-au mai întors la mesele lor. Așa da atmosferă!

Întregul eveniment a fost o reușită, iar mirii au avut un început minunat în viața lor de familie.

Vă îmbrățisez cu mult drag și vă doresc multe împliniri personale și profesionale!

Cu mare drag,

Dana

Lasa un comentariu