Florile de la nunta

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: Comentariile sunt închise pentru Florile de la nunta

Florile de la nunta

Dragile mele mirese, ce flori preferati pentru ziua nuntii? Ce alegeti pentru buchetul de mireasa?

Dar pentru aranjarea bisericii si a restaurantului? Iar pentru nasa ce ati prefera?

Grea decizie, nu-i asa?

Naturale, de hartie sau artificiale, albe sau colorate, fiecare are farmecul ei, trebuie doar sa va decideti care vi se potriveste mai bine sau ceea ce va reprezinta.

Cum luam decizia? Impreuna cu viitorul sot sau singurele?

Aici, fiecare adapteaza in functie de relatie, de implicarea partenerului in acest aspect. Daca isi doreste sa participe si el la alegerile florilor, lasati-l, incurajati-l si tineti cont si de parea lui. Este important sa fiti impreuna in luarea deciziilor, indiferent daca uneori, alegerile ar putea fi mai mult reprezentative pentru partea feminina sau dimpotriva, masculina.

Atunci cand trebuie sa alegeti florile pentru eveniment, acum cand sunt atatea optiuni, pe toata criteriile posibile, de la frumusete si pana la pret, poate fi o sarcina grea. Dar, cu mult drag, va sfatuiesc sa porniti in cautarea lor din timp, astfel incat sa nu va simtiti constranse sa luati o decizie.

Este un lucru atat de minunat sa te poti bucura de frumusetea florilor, de parfumul si de atingerea acestora. Asa ca, bucurati-va de aceste cautari, nu le simtiti ca o povara!

Pe de alta parte, internetul poate fi un bun sfatuitor sau din contra! Ne poate furniza atatea informatii, atatea fotografii frumoase cu aranjamente florale, incat de multe ori, ne ingreuneaza alegerile.

Toate sunt frumoase dragile mele, dar trebuie sa va opriti la optiunea care vi se potriveste! Pe Instagram, de exemplu, in fotografii nu sunt detaliate si cantitatea florilor care intra in aranjament/bughet. Poate nu sunt tocmai florile de sezon pentru perioada nuntii voastre! Sunt multe detalii pe care trebuie sa le luati in considerare pentru a va incadra cu succes in bugetul stabilit initial.

Credeti-ma, chiar este nevoie de un buget  pe care trebuie sa il respectati pentru a tine lucrurile sub control!!!

Asadar, dragi mirese, fiti voi insele, inconjurati-va de flori frumoase in ziua nuntii, simtiti-va minunat si profitati de momentele extraordinare! Alegeti florile care va reprezinta, cu parfum sau nu, albe sau colorate, importat este ceea ce ele va transmit: emotii!

Cu drag,

Dana

Florile de la nunta

Florile de la nunta

Florile de la nunta

Florile de la nunta www.danarosu.ro

Florile de la nunta www.danarosu.ro

Florile de la nunta www.danarosu.ro