Gene false sau nu?

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Gene false sau nu?

Cu siguranta, genele false constituie un element indispensabil pentru unele mirese, dar refuzate cu desavarsire, de altele. Genele voluminoase conferă un look uimitor, dar si cele mai putin arcuite au farmecul lor, atunci cand reusesti sa transmiti ceea ce simti!

Gene false sau nu

Care sunt avantajele si dezavantajele?

Genele false adauga un plus de intensitate, profunzime şi romantism privirii. Genele false (bucheţele, fir cu fir sau banda) pot fi touch-ul final pentru un machiaj superb. In functie de stilul de gene ales, puteti beneficia de corectii în machiaj, de echilibrarea diferentelor ce pot exista in fizionomia oricarei femei sau de evidentierea trasaturilor.

Genele false pot fi o optiune gresita pentru miresele care nu le-au mai incercat pana in ziua nuntii, le incomodeaza si nu se pot obinui cu ele. Pentru aceste mirese, genele false ar putea constitui un factor de stres sau chiar o alegere neinspirata. S-ar putea ca si pozele sa fie ruinate de o privire deloc naturala, de ochisori care par obositi si intredeschisi. Ar mai fi scenariul in care doriti sa vi le aplicati singure acasa si lipsite de experienta sau de o mana profesionista, acestea se pot dezlipi in cadrul evenimentului, puteti pierde una dintre ele sau pur si simplu, va ruineaza machiajul.

Asadar, dragile mele mirese, optati pentru gene false, doar daca vi le doriti, sunteti obisnuite cu ele si va avantajeaza! Daca nu sunteti in acest caz si dimpotriva, va incomodeaza, nu trebuie sa faceti compromisuri, doar pentru ca in poze ar arata foarte bine. Pozele sunt importante, dar cel mai important este sa va simtiti minunat in ziua nuntii! Va recomand sa nu va ganditi ca merita acest sacrificiu pentru un album foto impecabil sau pentru un feedback pozitiv din partea invitatilor.

Credeti-ma, pentru cei dragi, este de ajuns sa va vada fericiti si impliniti, nu perfecti! Si pentru ca perfectiunea nu exista, indiferent de stadania noastra, trebuie sa fim fericiti cu tot cu imperfectiunile noastre!

 

Iubiti-va corpul si alegerile pe care le faceti! Noi suntem cei mai importanti, nu lucrurile materiale care ne inconjoara!

Gene false sau nu Gene false sau nu Gene false sau nu

Va imbratisez,

Dana

 

Lasa un comentariu