Invitatiile de nunta 2018

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Invitatiile de nunta 2018

 

Un subiect atat de fain si de drag mie! As putea vorbi ore in sir pe marginea acestui subiect. O sa va scriu cateva randuri despre invitatiile personalizate mai precis, de invitatiile lovestory care, si anul acesta, s-au ridicat asteptarilor viitorilor miri. Dovada sunt comentariile pozitive si numarul mare de comenzi.

In 2018, comenzile pe care le-au primit au fost diverse. Iata cateva exemple:

-cu model clasic, atemporal care se integreaza usor in majoritatea conceptelor de nunta

-design modern, cu elemente grafice actuale, in tendinte, culori si accesorii raportate ‘’la ce se poarta’’

-care contin elemente extreme de personale. Aici ma refer la cele cu caricatura mirilor sau cu un element comun, o pasiune sau o experienta pe care acestia au trait-o. Am avut miri care si-au facut portretul lor si alaturi, i-au avut pe cei 3 catelusi. Foarte dragute au iesit! 

-cele funny, de la model si pana la text. Mirii aleg un concept lejer, care nu are nicio legatura cu tiparul, se adreseaza invitatilor cu prietenie si isi doresc ca sa le smulga un zambet in momentul in care acestia primesc invitatia

-invitatii cu un design aparte sa le zicem. Putem enumera aici modelele cu grafica vintage, shabby chic, rock si toate celelalte stiluri

In linii mari, acestea au fost dorintele mirilor in anul 2018.

Apoi putem vorbi despre cromatica atat de diferita, despre accesorii sau despre modul in care acestia isi doresc sa le livreze. Sunt extrem de multe aspecte despre pe care le putem aborda, pentru ca invitatia de nunta nu este doar o formalitate! Este mai degraba, cartea de vizita a cuplului, a viitoarei familii.

Intotdeauna le recomand mirilor  mei sa isi comande invitatiile pe care si le doresc, sa ne comunice toate dorintele, sa nu faca compromisuri gandindu-se la pretentiile si asteptarile celorlati, ci doar la ceea ce ei simt!

 Nu ai cum sa dai gres cand alegerile tale te reprezinta! Nu-i asa?!

Invitatiile lovestory sunt din ce in ce mai inspirate, din ce in ce mai minunate!!! Va invit sa va bucurati si voi de experienta oferita de invitatiile personalizate, create cu suflet!

 

P.S. Am auzit ca pentru anul 2019 v-au pregatit o multime de surprize!!!

 

Cu mare drag!

 

Dana 

Invitatiile de nunta 2018

Invitatiile de nunta 2018

Invitatiile de nunta 2018

Invitatiile de nunta 2018

 

www.invitatiilovestory.ro

Lasa un comentariu