Ioana si Vlad

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: None

Ioana si Vlad

Ioana și Vlad, mirii mei dragi din 24 august 2019, sunt o pereche de tineri frumoși, veseli și extrem de îndrăgostiți. Au ales să le fiu ajutor în ziua nunții și sprijin moral cu ultimele pregătiri. Și bine au făcut, pentru că astfel s-au putut bucura de cele mai frumoase momente, alături de cei mai îndrăgiți oameni din viața lor.

Au ales să-și sărbătorească cea mai importantă zi din viața lor de cuplu, la unul dintre cele mai elegante restaurante din Cluj-Napoca. Au făcut alegeri cu sufletul pentru ca invitații lor să se simtă speciali. La rândul lor, cei dragi i-au răsplătit cu mult dans și voie bună.

Sunt lucruri în viață pe care, oricât de bine te pregătești nu poți să le anticipezi, dar important este cum le faci față, iar ei s-au descurcat de minune! Au înțeles că nicio emoție negativă nu merită să îți strice ziua cea mare pentru care ai depus atât de mult efort și ai investit atât de multe sentimente. Astfel că, atitudinea pozitivă a mirilor a fost etalon în desfășurarea frumosului eveniment.

Ioana și Vlad s-au prezentat impecabil, au avut ținute extrem de elegante și rafinate. Au radiat și au emanat multă energie pozitivă, prin tinerețea și bucuria lor.

Au fost multe surprize frumoase pe care oamenii le-au apreciat. De la muzica populară reprezentată de ansamblul Mărțișorul și până la ritmurile latino, trăite cu cele mai senzuale mișcări de Tatiana și Adrian, toată lumea a participat activ la o atmosferă incendiară. Nici dj-ul nu s-a lăsat mai prejos. I-a ademenit cu buna lui dispoziție pe ringul de dans atât pe miri cât și pe oaspeții acestora.

Grădina minunată le-a oferit invitaților prilej de socializare și un decor de vară numai bun de fotografiat. Nici photoboot-ul nu a fost ocolit de invitații puși pe distracție. S-au bucurat de toate lucrurile trăznite cu care și-au făcut cele mai inedite fotografii.

Și acest eveniment a fost un succes din punct de vedere al alegerii furnizorilor. Toată lumea s-a implicat cu adevărat pentru ca nunta mirilor mei să fie așa cum ei au visat-o. Nimeni nu a făcut niciun compromis, iar acest lucru a adus mulțumirea și confirmarea faptului că au ales servicii de calitate.

Un moment extrem de apreciat l-a oferit și unul dintre fotografi. Efervescentul Francisc i-a îndeplinit dorința miresei, aceea de a-și colora barba cu glitter și de a face cele mai spectaculoase fotografii din postura asumată, originală, cu care ne-a obișnuit. Acesta i-a adus Ioanei un zâmbet larg, iar invitaților le-a stârnit dorința de multe, multe amintiri alături de el.

Dragii mei, o nuntă superbă au avut mirii mei frumoși, Ioana și Vlad, alături de familiile și apropiații lor. Ne-am bucurat și i-am sărbătorit împreună, iar la final, am simțit mulțumirea tinerilor casătoriți printr-o îmbrățișare caldă, strânsă, plină de recunoștintă.

Mirii mei prețioși, și eu vă mulțumesc pentru colaborarea fructuasă pe care am avut-o! Vă doresc să aveți parte de tot ce e mai bun! Nu vă pierdeți bucuria și copilăria din zâmbete! Sunteți doi oameni valoroși și un exemplu de energie pozitivă.

Cu drag,

Dana

Ioana si Vlad

Lasa un comentariu