Luminile de la nunta

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: Comentariile sunt închise pentru Luminile de la nunta

Luminile de la nunta

Dragii mei, sunt convinsa ca va doriti fotografii si videouri minunate de la nunta voastra!

Pentru a preintampina surprizele neplacute, permiteti-mi sa va dau cateva sfaturi din experienta mea de wedding planner:

-sa va comunice numarul exact al persoanelor care vor presta servicii foto-video in ziua evenimentului

-sa stabiliti cu fotograful/ videograful cu ce tip de aparatura vine (cate aparate, ce tip, in ce format va livra filmarea, blitz-uri, lumini)

-sa va informati la sala in care se va tine evenimentul daca geamurile o sa acoperite cu draperii sau fara (eventual consultati-va si cu fotograful/videograful daca il poate ajuta in vreun fel acest lucru)

-intrebati fotograful/videograful ce fel de lumini l-ar ajuta in momentul prezentarii tortului (stinse, aprinse partial…bineinteles ca, daca contractati un fotograf profesionist acesta va veni cu aparatura de calitate si va sti ce are de facut!! Dar, daca va ajuta sa fiti mai linistiti, stabiliti cu fiecare furnizor detaliile serviciilor cumparate)

-comunicati-le furnizorilor foto/video daca pe parcursul evenimentului vor fi suprize si aproximativ in cadrul caror momente (lumini colorate pe ringul de dans, artificii, momente speciale, pentru ca acestia sa nu rateze nimic important …)

Nu va temeti sa intrebati orice lucru marunt care poate parea nesemnificativ! Este gresit sa nu puneti intrebari atunci cand va doriti ca evenimentul vostru sa fie unul reusit! Nu conteaza ce ar putea crede ceilalti, este mai importanta fericirea voastra! Atentie insa, la tonalitate, la context si la felul in care va formulati intrebarile. Furnizorii trebuie sa inteleaga exact intentia voastra de a fi linistiti in ziua nuntii ci nu nesiguranta din partea serviciilor pe care le ofera ei.

Fiti inspirati, dragii mei si alegeti-va servicii profesioniste dar, in primul rand, oameni, care sa fie alaturi de voi!

Cu drag!

Dana

Luminile de la nunta

Luminile de la nunta

Luminile de la nunta

Luminile de la nunta