Mădălina și Raul

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie, Weddings
  Comments: None

Mădălina și Raul

Mirii mei dragi, Mădălina și Raul- doi oameni frumoși, înalți, eleganți care se bucură zilnic de dragostea ce-i înconjoară.

Au ales să-și sărbătorească dragostea în data de 02.06.2019 la un restaurant de lux din Cluj-Napoca. Și-au creat atmosfera perfectă în care să-și primească prietenii și apropiații, un decor elegant și romantic. Au fost atenți la toate detalii de la invitația de nuntă și până la fabulosul tort, fiecare respectând conceptul nunții.

M-am bucurat enorm să-mi revăd doi foști miri, de această dată, în calitate de părinți spirituali pentru Raul și Mădălina.

Acum când restrăiesc fragmente din prețioasa lor nuntă, îmi dau seama că a fost una plină de emoție și de amintiri de neuitat.

Un moment plin de încărcătură sentimentală, pe care îmi doresc nespus să îl împărtășesc cu voi, a fost cel de la ceremonia religioasă. Cei doi miri au ales să se vadă doar în fața preotului. Radiantă și plină de emoții, Mădălina și-a făcut apariția într-o rochie superbă, armonizată perfect cu o coafură modernă, dar romantică. Machiajul care i-a sublinia trăsăturile frumoase a întregit look-ul prețios.

A fost un moment care ne-a tăiat răsuflarea tuturor, la care am lăcrimat cu toții. Ce-o fi fost in sufletul mirelul, doar el știe!!!

Acea stare specială mi-a confirmat că meseria pe care am ales-o mă împlinește sufletește și mă încarcă de energie bună. Vă dați seama că oricât de multă experiență as avea, tot am emoții când orchestrez aceste ocazii speciale, unice.  Și care trebuie să iasă perfect!Dar nici nu mi-aș dori să fie altfel! Sunt un om care vrea să simtă și să bucure de aceste emoții.

Cu multă gingășie, fetițele cu coronițe au deschis drumul miresei, presărând petale de trandafiri. Ele au fost îngerașii care au deschis ceremonia religioasă și au dat startul zilei care se anunța una plină de surprize!

Intrarea mirilor în sală a fost și ea, una extrem de apreciată, dar dansul mirilor a fost de departe un moment remarcabil. Doi miri frumoși, cărora li se citea dragostea și fericirea în ochi au avut primul lor dans în calitate de soț și soție. Un dans special, emoționant, cu o coregrafie extrem de natural executată. Minunat!!!

Apoi, că emoțiile dansului mirilor au dispărut, a început cu adevărat petrecerea. Dansul, voia bună și mâncarea extrem de delicioasă au fost igredientele care au contribuit la o atmosferă frumoasă, tinerească. Surprizele pregătite au conturat perfect o nuntă organizată cu drag și multă atenție.

Și de această dată, furnizorii cu care am colaborat la această nuntă, au fost pe măsura așteptărilor! Cu toții au contribuit la amitirile minunate de care sunt convinsă că se bucură Mădălina și Raul.

Multă dragoste și voie bună vă doresc dragii mei, iar până la următoarea vizită în țară, vă îmbrățisez virtual și vă pupăcesc!!!

Cu drag,

Dana

Lasa un comentariu