Nunta Ali si Bass

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: None

Nunta Ali si Bass

„Dragostea e povestea inimii. Pasiunea e desăvârșirea ei.”- Pierre Beaumarchais

 

 

Ei sunt Ali si Bass. Alexandra si-a dorit un barbat iubitor, langa care sa isi poata materializa dorintele, iar el o femeie frumoasa care sa ii ofere stabilitate. S-au intalnit la momentul potrivit, iar de acolo a inceput povestea lor de dragoste. Ea l-a visat, iar el i-a indeplinit dorinta de a fi mama.

 

 

Asa a aparut Sira, o minune de fetita, care le aminteste in fiecare zi de sentimentele lor frumoase. Bass a integrat-o si pe Sira in atmosfera cererii in casatorie, iar astfel a creat un moment original in trei pentru viitoarea lui sotie. Au avut parte de o nunta ca in povesti, in care rolul principal l-au impartit bucurosi cu micuta lor. Proaspetii parinti i-au creat fetitei amintiri pretioase din una dintre cele mai frumoase zile ale lor, iar clipele petrecute in 3 au fost surpinse in fotografii extrem de sugestive.

 

 

Petrecerea tematica Alice in Tara Minunilor a fost apreciata de toti invitatii, iar surprizele au continuat pe tot parcursul evenimentului. Fiecare element a fost gandit cu dragoste, iar asta a fost extrem de vizibil. Tabloul de poveste a fost completat de animatorii pe picioroange, fachiri, decorul desprins parca din productia cu desene animate, mesele decorate cu grija, dulciurile… totul a fost la superlativ! O minunatie!!!

 

Cu zambetul pe buze….pana la finalul evenimentului! Putin obosite, dar multumite de reusita unei nunti de poveste!!!

Love,

Dana

Hai sa-ti cream si tie o nunta romantica, asa cum ti-o doresti, brodata cu momente frumoase si cusuta cu fericire! Scrie-mi chiar acum un mail: contact@danarosu.ro

 

Lasa un comentariu