Mirela si Florin

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: None

 

 

Mirela si Florin- Iubirea invinge tot

Motto: „Acolo unde domneste iubirea si imposibilul poate fi atins”, Proverb indian

Fiecare poveste de dragoste are acel ceva care o face unica, speciala, dincolo de identitatea protagonistilor.

mirela-si-florin-miri-frumosi

Mirela si Florin s-au cunoscut in 2014. Nu stiu daca a fost dragoste la prima vedere, dar e cert faptul ca a existat o chimie puternica intre ei, inca de la inceput.

Apoi, cu timpul, greutatile ar fi putut de multe ori sa le umbreasca dragostea, dar au facut fata cu brio tuturor provocarilor! Acest lucru a fost posibil doar pentru ca se aveau unul pe celalalt.

Si-au construit impreuna propriul univers, unde, departe de ochii lumii si-au trait frumos iubirea! In decembrie 2014 Florin, a cerut-o in casatorie, dar ea a acceptat doar in februarie 2015.

Pentru ca au simtit ca sunt facuti unul pentru celalalt, in mai 2016 au facut nunta, alaturi doar de oameni dragi lor.

miri-si-nasi-fericiti

Am avut marea bucurie de a fi alaturi de ei! In timpul organizarii evenimentului mirii mei au avut si momente cu soare, dar si unele mai putin fericite. Am construit impreuna o nunta magica! Precum intr-un basm, au existat si incercari pe care protagonistii au trebuit sa le depaseasca, inainte de a ajunge in fata starii civile. Obstacole dificile, care au fost pe punctul sa ii doboare in anumite clipe. Dar nu s-au lasat! Au mers inainte, cu pasi marunti, tinandu-se de mana! Stiau ca la final va rasari din nou soarele pe strada lor!

Iar, la fel ca in povesti, iubirea a invins! Acum, cei doi imi zambesc din postura de sot si sotie. Le doresc sa aiba parte de o casnicie plina de impliniri! Dar, mai ales, sa nu uite niciodata ca oricat de greu este, mereu vor gasi sprijin in persoana iubita!

mirela-mireasa-noastradana-mirela-si-florin

Lasa un comentariu