Simplu, simplu, dar cat de simplu?

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Simplu, simplu, dar cat de simplu?           Nunta simpla

In ultima perioada am simtit ca se contureaza o anumita tendinta in jurul conceptului de „simplu”. Din varii motive, mirii isi doresc o nunta simpla: aranjamente si invitatii simple, un concept simplu, iar mireasa, ati ghicit, o rochie simpla.

E adevarat, ca uneori: „Less is more”, dar acest principiu este aplicat de cele mai multe ori gresit! Cu atat mai mult, in timpul unui eveniment festiv, cum este nunta.

Simplu, simplu, dar cat de simplu?

Chiar daca nu va doriti o nunta „stralucitoare” la propriu, ci va doriti o nunta simpla, ii puteti conferi un farmec aparte. Poate o stralucire simbolica. Acest lucru se poate realiza prin elemente personalizate, prin modul in care va puneti amprenta personala asupra nuntii. Ascultati recomandarile wedding planner-ului sau a profesionistilor.

Alegeti o tema sau un laitmotiv al nuntii care va reprezinta si brodati o stralucire aparte in jurul acesteia/ acestuia. Nimic nu este mai frumos decat un eveniment care sa te reprezinte! Cum sunt acele momente in care ii faceti pe invitati sa zambeasca discret, atunci cand descopera elementele surpriza? Sau acelea in care doar sugerati anumite momente importante din viata voastra de cuplu, iar ei reactioneaza frumos, complice? Nu-i asa ca sunt minunate?
Nunta este prin definitie un eveniment festiv, astfel ca simplul nu isi are locul aici.

nunta simpla

In schimb, simplu, in stilul vostru, pliat pe sufletul vostru, da! Nu uitati, nunta este intr-adevar evenimentul vostru, dar trebuie sa fie si pe placul invitatilor care va vor fi alaturi. De ce si-ar dori ei sa ia parte la un eveniment de tip – nunta simpla, care sa nu le trezeasca nicio emotie?

Simplul poate lua mai multe forme, astfel, sugeram sa alegeti cea mai frumoasa varianta, condimentata pe alocuri cu elemente personalizate. Adaptati totul dupa dorinte, imaginatie, dupa felul vostru de a fi, dupa tot ce credeti ca va reprezinta. Doar atunci, chiar daca va fi o nunta simpla, va fi a voastra, a cuplului.

 

Concluzie :

Simplu, simplu, dar cat de simplu?

Simplu, dar cu emotii!!

LOVE,

Dana

Lasa un comentariu