O nunta rock

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: None

O nunta rock

”În iubire, totul se schimbă, toate devin însemnate: dintr-un nimic se naște un colos” – Tudor Arghezi

 

O nunta rock cu Raluca si Razvan

 

Dragii mei miri, Raluca si Razvan…sunt incredibili! Au avut o nunta foarte faina, construita in jurul conceptului rock. Dar ce nunta rock…!!!! O nebunie!!! Dans, muzica buna si vibratii pozitive! …o nunta cu oameni fericiti!

E minunat atunci cand mirii isi urmeaza visele! Fiecare detaliu a fost atent ales, dar de departe, bocancii miresei au facut senzatie!! Raluca s-a simtit minunat cu accesoriile ei preferate! A dansat toata nunta cu sotul si cei dragi. A fost o alegere extrem de inspirata!

O nunta rock

Imi iubesc toti mirii! Sunt implinita ca wedding planner cand simt ca ma primesc sufleteste alaturi de ei, intr-o zi atat de speciala! Asa a fost si cu acest cuplu frumos!

Raluca si Razvan sunt acei miri care, in viata de cuplu sunt ghidati de dragoste, iar in viata de zi cu zi, de omenie.

Sunt foarte fericita sa impartasesc cu voi, cuvintele si aprecierile sincere pe care le-am primit de la ei, in urma colaborarii noastre.

‘’Am cunoscut-o pe Dana la un targ de nunti. Noi cautam doar pe cineva care sa ne coordoneze ziua nuntii, avand in vedere faptul ca aveam toti furnizorii deja. A fost “love at first sight”! Inainte de a semna un contract, Dana ne-a invitat la workshopul ei. Acolo am aflat o multime de lucruri esentiale pentru evenimentul cel mai important din viata noastra.
Colaboararea a mers atat de usor! Am simtit ca putem sa comunicam foarte foarte bine, intr-un mod organizat, care ne-a adus linistea in perioada ante-nunta. Ne-a placut asa mult faptul ca am simtit ca putem sa o sunam pentru orice idee/intrebare! A fost atat de receptiva si mereu deschisa, gata sa gaseasca o solutie!
Ziua evenimentului a fost un succes, datorita Danei!! Nu ne putem inchipui cum ar fi fost  ziua aceea, fara ea. Mirii nu isi pot imagina cate probleme marunte pot sa apara. Cat de diverse pot fi acestea si faptul ca chiar nu este timp pentru ei/familie sa se ocupe de rezolvarea lor. Dana ne-a ajutat sa gestionam toata presiunea, prin diverse metode: inclsuiv repetitie la locul nuntii.

Ca si concluzie o recomandam din tot sufletul pe Dana! O consideram un must-have la orice nunta! Ii suntem profund recunoscatori pentru toata implicarea ei la toate nivelele: administrativ, comercial, emotional, etc..
Avem un singur regret: ca nu am avut-o pe Dana chiar de la inceput! Ne-ar fi fost mult mai usor in toata organizarea nuntii si am fi eliminat si mai mult din stresul evenimentului.

Iti multumim frumos ca ai fost alaturi de noi si ai facut ca evenimentul sa fie o reusita. Esti minunata!

P.S. E foarte greu sa gasesti cuvintele potrivite care sa arate cat de recunoscator esti unei persoane, pentru toate lucrurile minunate pe care le-a realizat.’’

Va multumesc si eu dragii mei, pentru feedback-ul pozitiv si tin sa precizez ca lucrurile au functionat atat de bine intre noi, datorita conexiunii pe care am avut-o, chiar de la inceput.

Casa de piatra si numai bine va doresc!

 

 

O nunta rock

O nunta rock

O nunta rock

O nunta rock

O nunta rock

O nunta rock

O nunta rock

O nunta rock

O nunta rock

Va imbratisez!

Dana

Lasa un comentariu