Oana si Horea

By Rosu Dana,

  Filed under: Nunti dragi mie
  Comments: None

 

 Puterea destinului

Motto : „Indiferent din ce sunt facute sufletele noastre, al meu si al lui sunt la fel”, Emily Bronte.

Daca doua persoane sunt suflete pereche, acestea se vor intalni, mai devreme sau mai tarziu.

miri-oana-si-horea-2

 

Oana si Horea s-au cunoscut cand ea era pe clasa a saptea, iar el pe clasa a XI-a. A placut-o, astfel ca, intr-o zi, a invitat-o pur si simplu la o ciocolata calda. Totul a decurs bine, dar pentru ca pentru ea urma un an greu, clasa a opta, cu examene si invatat intensiv, parintii i-au sugerat ca ar fi mai bine sa se concentreze asupra invatatului.

„Am intrerupt legatura cu Horea pe acest considerent, iar el a fost dezamagit. Momentan avem 25- eu, respectiv 29 de ani – Horea, deci a trecut ceva timp de atunci. Pentru ca nimic nu e intamplator, s-a intamplat sa ne revedem cand deja eu eram la liceu in Cluj, iar Horea la facultate. Ne-am reindragostit intr-o zi frumoasa de 8 octombrie. Am trait momente foarte frumoase in acea perioada”, isi aminteste Oana.

miri-oana-si-horea

 

In preajma zilei sale de nastere, Horea i-a oferit primul inel de logodna. Da, ati inteles bine. A urmat si al doilea, nu din cauza unui refuz, ci din cauza ca el a simtit ca Oana si-ar fi dorit un alt cadru pentru cerea in casatorie, asa ca a repetat gestul, spre deliciul amandurora.

„Din acel moment a inceput gandurile legate de organizarea nuntii, emotii… Dar cu mare ajutor din partea Danei, atat eu, cat si ai mei am reusit sa facem fata cu brio evenimentului. Are un dar special de a calma oamenii agitati in pragul unui eveniment atat de important, ceea ce e esential”, considera Oana.

mireasa-oana-si-horea

In ziua nuntii emotiile au fost mari, dar e normal sa fie asa.

„Totul a trecut extrem de repede, dar ma bucur ca am trecut cu bine momentul, iar acum ca am alaturi nu doar un prieten extrem de bun, ci si un sot minunat cu care fac o echipa foarte buna si care stiu ca va fi mereu acolo pentru mine. Privind retrospectiv, constat ca iubirea este singurul sentiment care cred ca ne tine pe noi, oamenii, fericiti sufleteste. Imi doresc sa traim mereu fericiti asa cum am fost si in ziua nuntii”, spune Oana.

 

Si eu le doresc din suflet sa respire fericire in fiecare zi a vietii lor si sa se bucure din plin de fiecare clipa impreuna!

 

 

                                                                                                         Love,

Dana

 

 

 

 

Lasa un comentariu