Ofera mirii cadouri parintilor/nasilor?

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Ofera mirii cadouri parintilor /nasilor? in viziunea mea, sunt Dana Rosu wedding planner

 

 

Bineintels ca daaa !!! Sau cel putin eu asta le sugerez.

 

In ziua nuntii mirii primesc tot felul de daruri, din partea apropiatilor, dar de ce sa nu oferi si tu ceva celor mai dragi persoane din viata ta?

parinti

 

 

 

Parintii, cu siguranta, nu se asteapta la nimic, dar ce frumos, ce surpriza placuta va fi cand ii veti surprinde cu un cadou simbolic, repet simbolic, de suflet. Va fi un cadou cu valoare sentimentala, mult mai mult decat va imaginati voi. Cu siguranta va fi atat de apreciat..

 

La fel e si cu nasii dragii mei, ei va sunt alaturi cu drag, cu suflet, de ce sa nu le spuneti si voi printr-un mic gest ce mult apreciati prezenta lor in viata voastra.

 

 

Raspunsul meu este clar:  pro- cadouri parintilor.

 

parinti

Cum procedeaza mirii de obicei?

Mirii isi aduc aminte intotdeauna sa multumeasca invitatiilor prin micile cadouri pe care le fac, marturii se numesc, dar uita  sa faca acest lucru pentru cele mai importante persoane din viata lor. Ca si wedding planner, cand ajung si le fac propunerea, reactia e in majoritatea cazurilor la fel! Trebuie sa le facem si lor cadou? Iar raspunsul vine: oare trebuie? Voi ce ziceti? V-au dat viata, v-au iubit, v-au ingrijit, au fost alaturi de voi si cand ati fost mici si ati avut febra, dar si acum cand sunteti adulti, ei sunt prezenti oricum  si cu siguranta vor mai fi, deci reiau: oare trebuie? (aici a vorbit mama din mine, nu wedding planner-ul). In final aud: ooooo, ce idee buna!

 

Concluzie: in primul rand nunta copiilor este cel mai frumos cadou pentru parinti si nasi. Dar, daca decidem sa le oferim un cadou, acesta trebuie sa fie deosebit, din inima, care sa le aminteasca cu bucurie de noi sau de minunatul eveniment.

Este frumos sa primesti cadouri, dar este si mai special sa le oferi!

 

Lasa un comentariu