Rochia de mireasa, nu e totul

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Rochia de mireasanu e totul

Rochia de mireasa este de departe unul dintre cele mai importante elemente din cadrul oricarei nunti. Dar ea nu este totul! Orice mireasa isi doreste sa arate impecabil in ziua nuntii, ceea ce este si normal. Rochia se bucura de atentie speciala din partea viitoarei doamne, dispusa uneori sa investeasca o mica avere pentru a straluci.

Ei bine, rochia de mireasa nu este totul. Degeaba ai o rochie scumpa, daca aceasta nu se incadreaza deloc in peisaj, in conceptul intregii nunti. In primul rand, in momentul in care ne alegem rochia este indicat sa tinem cont de locatia in care urmeaza sa se desfasoare nunta. Este aceasta suficient de eleganta pentru tinuta pe care am gandit-o sau din contra? In momentul in care nunta are loc intr-o locatie ceva mai modesta, este bine totusi sa nu ne afisam cu o rochie de cateva mii de euro. Acest lucru poate transmite un mesaj gresit. Daca din contra, alegem sa ne organizam nunta in cadrul unui restaurant extrem de luxos, este bine sa nu alegem o rochie simpla, care nu are nimic de-a face cu intregul context.

Astfel, inainte de a ne alege rochia, este bine sa ne imaginam un concept clar, pe care sa il respectam. Decoratiunile folosite, aranjementele florale trebuie sa se incadreaze in tema evenimentului, la fel ca si buchetul de mireasa. Cand ne alegem rochia este bine sa ne gandim si la imaginea cuplului si implicit la costumul mirelui. La tinuta viitorului sot este bine sa folosim culori care sa se completeze daca nu dorim sa ne asortam cu perechea noastra. Pentru a usura asortarea putem folosi accesorii, dar si acestea trebuie alese cu grija, pentru a nu exagera in vreun fel.

La fel de importanti sunt pantofii. Pantofii pot salva o rochie sau din contra, daca nu sunt bine alesi pot strica intreaga tinuta. In ceea ce priveste incaltamintea, puteti indrazni mai mult. Putem opta pentru o pereche de pantofi intr-o culoare tare, dar in masura in care acestia se potrivesc conceptului de care spuneam.

rochie

Rochia de mireasa

Lasa un comentariu