Todor Cosmin – video interviu | by Dana Rosu

By Rosu Dana,

  Filed under: Interviews, Lifestyle
  Comments: None

Todor Cosmin – un designer de succes, un sot model si … de trei ori tata

 

Un om frumos, un om valoros, impartit intre design, calatorii si viata de familie.

 

Todor Cosmin reuseste sa imparta minunat viata de designer cu cea de familie. Are trei baietei nazdravani si o sotie pe masura, despre care vorbeste atat de frumos, atat de ….cu dragoste….

Munceste, creaza, da viata localurilor din Cluj, dar nu numai, ceea ce ne bucura, pentru ca ne face sa ne simtim minunat in orasul nostru drag sau in propriile locuinte.

La o cafea, la o conversatie amicala, poti povesti cate-n luna si-n stele cu Cosmin. Ti-e drag sa-l auzi, sa-i vezi viziunea intotdeuna diferita. Intotdeuna pozitiva. In cazul unui interviu oficial, insa e mult mai greu, mai ales daca nu esti jurnalist. E greu sa te bucuri de oamenii frumosi si valorosi si in fata camerei, mai ales cand ii cunosti, cand le stii abordarile, viziunea si munca ce sta in spatele tuturor realizarilor lor. Cu toate acestea, noua cred ca ne-a iesit! Au fost emotii de ambele parti, dar emotii constructive, care ne-au ajutat sa scoatem in evidenta viziunea designer-ului raportata si la viata de zi cu zi de aceasta data.

Mi-e draga munca lui si mi-e drag sa vi-l prezint altfel, in postura de sot si tata, pentru a-i vedea atat partile cunoscute, cat si cele mai putin cunoscute publicului larg. Sentimentele neafisate, dar profunde, care-i dau putere.

Si pentru ca nu puteam omite tema dragostei…face parte din meseria mea, l-am intrebat pe Todor Cosmin ce sta la baza casatoriei? Care a fost raspunsul? Va invit sa descoperiti in cadrul interviului!

 

Multumesc:

M Studio – o echipa foto-video minunata

Mariana Truta – make-up

Tina Urda – hairstyle

Todor Cosmin | Dana Rosu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Todor Cosmin Designer

Lasa un comentariu