Cum colaboram?

13 octombrie 2016

Dana Rosu wedding planner

            Dana Rosu wedding planner-ul tau

            Dragi miri,

Cum colaboram?

Pentru a putea colabora trebuie doar sa ma contactati, atat de simplu! E exact ca in orice relatie, daca exista chimie, lucrurile curg de la sine. Un dialog cu mine va poate lamuri daca eu sunt persoana pe care v-o doriti alaturi.

Nu va ingrijorati, nu trebuie sa veniti cu teme facute de acasa. Este necesar doar sa fiti deschisi, sa vorbiti despre ideile si dorintele din sufletele voastre pentru ca impreuna sa ne imaginam si sa detaliem un plan pe care mai apoi sa il urmam.

Cum facem asta?

In functie de pachetul ales, stabilim un buget, un plan – un to do list, un concept al nuntii, furnizorii care se potrivesc cerintelor voastre, semnam contracte, si stabilim toate detaliile necesare, ca sa simtiti fericire si liniste sufleteasca in ziua cea mare.

Pentru ca stresul sa nu va copleseasca si sa fie prea multe decizii de luat intr-un timp prea scurt pentru voi, vom stabili pe parcurs mai multe intalniri, discutii, informatii.

Singurul lucru de care trebuie sa fiti siguri inca de la inceput este ca va puteti baza pe ajutorul meu, pentru ca mai apoi sa va fiu alaturi, o sa ma asigur ca o sa luati deciziile care va aduc bucurie si liniste in suflete.

Un wedding planner va organizeaza nunta, dar eu imi doresc sa fac mai mult decat atat:

  • Imi doresc sa va ofer linistea de care aveti nevoie atat in timpul organizarii nuntii, dar mai ales in ziua cea mare, atat voua cat si apropiatilor vostri

Exista 4 pachete pe care le ofer eu mirilor:

 Pachetul – Ziua nuntii– coordonare si supervizare in ziua nuntii
 Pachetul- consultanta on-line/ telefonica/ intalnire – 100 euro/ora de consultanta
 Pachetul Silver -pachet partial de  coordonare, supervizare atat inaintea nuntii, cat si pe parcursul intregii nunti
 Pachetul Gold–  pachet complet de coordonare si supervizare pe tot parcursul pregatirilor, dar si pe parcursul intregului eveniment
Haideti sa vedem care pachet vi se potriveste cel mai bine! Contacteaza-ma chiar acum pe adresa de mail: contact@danarosu.ro