Ziua nuntii

By Rosu Dana,

  Filed under: Weddings
  Comments: None

Ziua nuntii- confort sau imagine?

Ce ziceti, dragilor? Pentru ce optam in ziua cea mare? Pentru confort sau pentru imagine?…grea decizie, nu-i asa?

Personal, nu sunt nici un om al extremelor, dar nici al limitarilor! Intotdeauna caut sa gasesc in orice lucru un echilibru. De accea, consider ca, daca incepem pregatirile din timp sau pur si simplu stim sa ne concentram pe detaliile importante, putem sa gasim variante avantajoase pentru noi. Fara sa acceptam compromisuri! Uneori, cand exista o cale de mijloc, poate este bine sa o urmam. Nu recomand o rochie in care nu va putem misca sau simti comode, tocuri foarte inalte, nici camasi sau sacori prea stramte!  In general, cu lucrurile care ne distrag atentia de la momentele importante din ziua nuntii, nu pot sa fiu de acord!

Imaginati-va ca ati ales o rochie, tip sirena, de exemplu, dar din pacate, linia rochiei nu va permite sa va miscati atat de mult pe cat v-ati dori. Ce alegeti atunci? O rochie minunata care se va face remarcata sau una frumoasa in care va puteti misca in largul voastru? Sau o rochie care va limiteaza miscarile bratelor, cand voi v-ati pregatit o coregrafie extrem de energica?! Nici domnii, nu cred ca se vor simti in largul lor cu o camasa prea stramta sau in pantofi foarte frumosi, dar incomozi. Dragii mei, din acest motiv insist sa fiti extrem de atenti la toate detaliile, pentru ca unele au stransa legatura cu altele. Din pacate, o decizie neinspirata, va poate strica buna dispozitie.

Da, este adevarat ca ne dorim sa ne casatorim o singura data in viata si trebuie sa ne placa fotografiile de la eveniment si peste ani! Dar trebuie sa cantarim putin lucrurile! Este necesar sa luam decizii benefice pentru noi! De asemenea, este bine sa tinem cont si de regulile de eticheta, dar trebuie sa le adaptam nevoilor noastre! Fara sa ne simtim incorsetati! Este cea mai frumoasa zi pentru cuplu si trebuie sa respiram in toate momentele FERICIRE!

Oamenii sunt si mai frumosi cand sunt fericiti!

 

Cu drag,

Dana

 

Ziua nuntii

Ziua nuntii

Ziua nuntii

Lasa un comentariu